Contentmarketing

contentmarketing
Een goede contentmarketingstrategie is vooraf gedocumenteerd op basis uw marketingdoelstellingen. Deze worden vertaalt in een plan waarin alle elementen van productie tot en met distributie van content zijn opgenomen.

How Engagement Media Helps

Wij helpen bedrijven en merken met het ontwikkelen en uitvoeren van een contentmarketing strategie. Hiervoor maken we gebruik van het Content Marketing Canvas Model. Zo ontwikkelen wij uw contentmarketingstrategie samen met u en uw (potentiële) klanten. Dat doen we als consultant maar meestal helpen we u de eerste periode op weg met ‘hands-on’ activiteiten. Het maken van een contentkalender en het schrijven van content bijvoorbeeld.

Customer journey mapping

Hoe oriënteert uw klant zich in zijn zoektocht naar een oplossing of product? Wij monitoren en analyseren alle mogelijke digitale touchpoints van uw organisatie. Ook bieden wij inzicht in de manier waarop de klant zich online gedraagt.

Het gat in de contentmarkt

Op basis van de customer journey map ontwikkelen we een creatieve contentmarketing strategie. Hierin worden paid, owned en earned media meegenomen. Uiteindelijk vormt dit proces een geïntegreerde communicatiestrategie op basis van uw bedrijfsdoelstellingen.

Ontwikkeling contentkalender

Samen maken we een contentkalender die aan alle voorwaarden voor juiste afstemming met stakeholders voldoet. We helpen uw team met het voorzitten van de eerste contentvergadering. Hierdoor verloopt de implementatie binnen uw bedrijf soepel.

Content production

Wij helpen u bij het maken van alle denkbare vormen van content. Artikelen in de vorm van SEO geoptimaleerde blogs, whitpapers, infographics of video. Vaak in combinatie met influencers in uw markt
Een goede online strategie vereist relevante en leesbare content.

Inbound marketing & leadgeneration

Wil je naast meer online bezoekers op je website ook meer leads realiseren? Bouw landingspagina’s met content die uw klanten verleiden. Ontwikkel een marketing automation programma voor de opvolging van leads met content. Maak van je bezoekers klanten.

Workshop(s) contentmarketing

Ontwikkel uw contentmarketing vaardigheden met uw team. Vraag naar de 1, 2 en 5-daagse contentmarketing trainingen van Antal de Waij.