Zuurstof voor je klanten

Content is de zuurstof voor je klanten. Je haalt de beste resultaten met goede contentmakers gecombineerd met professionals met digitale skills. Content die je klant niet bereikt is immers waardeloos. Versterk daarom je team met contentmakers die liefde hebben voor het ambacht.

Versterk je team

Content is de zuurstof voor jouw klanten

De beste resultaten behaal je met de beste professionals in content- en digitalmarketing

Contentproductie op basis van klantinzichten

Van tekst, video, audio of grafisch we maken zuurstof voor jouw klanten

Voor branded content en campagnes

Verspreid content en informatie naar je doelgroep met slimme distributie.

We werken met jouw als bureau of in-house partner

We werken op een manier die past bij jouw organistievorm, -cultuur en ambitie.

We geven jouw content een BOOST!

Werken met een In-house contentmarketeer of maker heeft positieve effecten op betrokkenheid en kennis. Maar ook op de effectiviteit en flexibiliteit van de samenwerking. Andere voordelen zijn de korte communicatielijnen, laagdrempeligheid, maximale begeleiding en snellere informatieoverdracht. Je kunt sneller schakelen.

Onze mensen werken als flexibele schil met jouw team. Gewoon op afstand. Met goede afspraken. We nemen daarmee de zorg voor het maken van content en digitale campagnes uit handen. Je hebt 1 aanspreekpunt zodat jij kunt focussen op andere zaken, wel zo efficiënt.

We helpen je met het vinden van de beste mensen met digitale skills en contentmakers. Lees hier over onze werving & selectie.

New Marketing Leaders

Dit kunnen we concreet voor je doen

Redactionele diensten

Relevante artikelen maken voor je doelgroep. Voor je website, social media of derden. Gemaakt met kennis, vakmanschap én creativiteit.

Video, foto en geluid

Soms werkt bewegend beeld of geluid beter. Kun je meer vertellen. Zowel video, fotografie als audio professonials staan tot je beschikking.

Optimalisatie en bereik

Content die niet gezien wordt is waardeloos. Optimalisatie en distributie van content is van belang om je doelgroep te bereiken en te beraken.

Antal de Waij Chief Content Officer

“Contentmarketing in het kort: relevantie, relevantie en….. relevantie”

Antal de Waij – Chief Content Officer

Deze vakspecialisten maken de béste content

Roëlle de Bruin

“Engagement Media heeft voor mij de weg gebaand om aan de slag te gaan met contentmarketing bij de organisatie waar ik wilde werken. Ik was eerst gedetacheerd, maar nu ben ik in dienst!”

Rob Hendriks

Rob Hendriks

“Engagement Media ‘ademt’ als het ware content: niet voor niets noemen zij het ‘zuurstof voor je klanten’. Zij herkenden mijn kwaliteiten als tekstschrijver en kennis van zaken over de energietransitie en koppelde mij aan een opdrachtgever: Nu mag ik vanuit mijn vakgebied een bijdrage leveren aan de CO2-neutrale toekomst.”

Jetty van Kooij

Antal van Engagement Media weet feilloos de geschikte kandidaat te vinden. Via hem vond ik een opdracht die precies bij mij paste en aansloot op mijn expertise. Engagement Media is een prettige opdrachtgever die snel schakelt, meedenkt en flexibel is.

Zij gingen u voor

Antal de Waij Chief Content Officer

“Blijf geen contentmaker maar wordt contentmarketeer”

Antal de Waij – Chief Content Officer