contentmarketing

Contentmarketing

Wij helpen merken en organisaties uitgever te worden. Dat doen we met een slimme contentmarketing strategie op basis uw doelstellingen. Deze kunnen uiteenlopen van thoughtleadership, het aantrekken van nieuwe klanten of van schaars talent. Welk u ook wilt bereiken u krijgt een heldere contentmarketing strategie. Van concept tot productie & distributie zijn hierin opgenomen.

Ik wil met mijn merk uitgever worden

contentmarketing

Heldere doelstellingen en KPI’s

Content is een middel om diverse doelen te realiseren. We formuleren duidelijke doelstellingen en meten continu de voortgang om te weten of deze gehaald wordt. De KPI’s worden ‘gekoppeld’ aan de klantreis van uw klanten.

 

Ik wil duidelijke doelstellingen & KPI’s

contentmarketing

Content op basis van klantinzichten

Hoe kunt u relevant zijn voor iemand in zijn/haar zoektocht naar een oplossing of product? Wij brengen de klantreis in kaart en doen voorstellen voor relevante content voor elke doelgroep. Ons team helpt tevens bij het ontwikkelen van persona’s.

 

Ik wil mijn klantinzichten vergroten

contentmarketing

Méér klanten met relevante content

We helpen met het bereiken van de juiste klant met een relevante boodschap op het juiste moment. Op basis van klantgedrag wordt geanalyseerd welke content de meeste toegevoegde waarde heeft. Wilt u meer online bezoekers? Een hogere naambekendheid? Of liever meer nieuwe leads? Maak van je bezoekers klanten.

Ik wil van bezoekers klanten maken

contentmarketing

Contentproductie

Wij maken alle denkbare vormen van content desgewenst in meerdere talen. Ons ervaren internationale team maakt engaging en relevante content voor uw klanten. Of het nu gaat om artikelen voor uw website, whitepapers, infographics of video.

 

Ik wil revelante content voor mijn klanten

contentmarketing

Contentdistributie

Content die uw klanten niet bereikt of raakt is nutteloos. Met een slimme distributiestrategie verspreiden wij uw content zodat deze uw klanten bereikt. Dat doen we op basis van continue veranderd klantgedrag. Ons team helpt uw content op de juiste manier en op het juiste moment onder de aandacht te brengen van uw klanten.

Ik wil dat mijn content klanten bereikt

contentmarketing

Contentorganisatie

Het maken van content vergt samenwerking en organisatie. Dat betekent vaak verandering van werkwijze. Ons team helpt daarbij door inzicht te geven in taken, verantwoordelijkheden en skillsets die van belang zijn bij een goede contentorganisatie. Deze investering leidt tot efficiënte productie en afstemming met alle stakeholders.

Ik wil mijn contentorganisatie versterken

 

contentmarketing