Wij selecteren de juiste kandidaat met skills.

Vacature plaatsen

Niet alle contentmarketeers zijn hetzelfde. Door de hoeveelheid aan specialismen selecteren wij mensen op hun vaardigheden en competenties. Hiermee zijn we in staat om passend in te spelen op een wervingsvraagstuk in iedere sector. Of je nu op zoek bent naar een starter, specialist of juist naar senioriteit, voor een tijdelijke of vaste functie: wij zorgen voor de selectie van de juiste en beste kandidaat uit de markt.

Je team versterken

Werk met de beste mensen aan je contentmarketing strategie en implementatie

Contentmarketeers met digital en social skills

We kennen alle disciplines voor digitale marketing en helpen je aan de juiste mensen

Professional vinden

Werving en Selectie van de beste contentmarketeers

Snel in gesprek met de beste contentmarketeers die passen bij je strategie

Professional vinden

Skills, competenties en persoonlijkheid

We testen voor de beste ‘fit’ met het oog op de uitvoering van jouw strategie

Professional vinden

Vragen en antwoorden over werving

Voor welke vacatures werft Engagement Media

We werven en selecteren mensen binnen het hele digitale domein. Kijk op de vacaturepagina voor specifieke functies. De functies waarvoor we veel bemiddelen zijn: Contentmarketeer, Contentstrateeg, Webredacteur, redacteur, hoofdredacteur, Contentspecialist, Contentstrateeg, Contentcoördinator, Social Media medewerker, Marketing Manager, Growthhacker, Social Media Manager, Community manager, Webdesigner, Grafisch vormgever, Videomakers, Video editor.

Hoe werkt het werving en selectieproces bij Engagement Media?

Het proces van werven en selecteren van de juiste mensen die passen bij een strategie vind stapsgewijs plaats. Nadat een sollicitant heeft gereageerd op een vacature bestaat het selectieproces uit het testen van kandidaten op:

  • Digitale skills
  • Competenties
  • Persoonlijkheid

Nadat deze tests zijn afgerond vindt een gesprek plaats bij de opdrachtgever. De procedure bij de opdrachtgever varieert. Veel opdrachtgevers laten potentiële kandidaten een opdracht doen.

Contact