Wij helpen met contentstrategie, mensen en relevante content.

Van content maken naar contentmarketing

Neem contact op

Wij helpen organisaties met best-of-the best contentmarketing

Geen effectieve content zonder goede strategie. Wij helpen je met het maken van een contentmarketingstrategie. Dat doen we met behulp van het Content Marketing Canvas Model. Informeer direct naar de mogelijkheden.

Geen resultaat zonder de béste mensen die passen bij je strategie. Contentmarketing kent veel digitale specialismen. Al onze mensen zijn toppers in hun vak en getest op hun vaardigheden, competenties en persoonlijkheid. Zeg nou zelf, SEO tekst maken heeft toch heel andere competenties nodig dan een video-editor? Informeer naar de mogelijkheden.

Relevantie, relevantie en relevantie! Daar draait het om. Daar heb je de beste contentmakers voor nodig. We beschikken over een goed netwerk van de best geteste contentmarketeers en -makers. Ook helpen we mensen in jouw team met het ontwikkelen van de noodzakelijke skills.

Team work discussion

115

Succesvolle strategieën

#4

Vacatures

11+ jaar

Ervaring

Onze klanten groeien door een consistentie strategie en de beste contentmarketeers met elkaar te verenigen.

Van content maken naar contentmarketing

Neem contact op

Onze klanten realiseren doelen met contentmarketing door slimme strategie en de juiste mensen te combineren.

Wij zijn een partner die je verder helpt.

Het uitgangspunt van onze samenwerking is dat uw organisatie de regie over uw digitale marketing zelf moeten nemen. Dat betekent dat wij als partner helpen dit doel te bereiken. We beginnen met het nemen van de regie en dragen die dan over aan nieuwe en bestaande teams de beste marketeers die passen bij uw strategie.

Gestructureerd proces

Onze aanpak naar het ontwikkelen van uw content marketing organisatie is gebaseerd op jarenlange ervaring bij de implementatie van contentmarketing in organisaties. Hoe content-volwassen is uw organisatie?

Zoek je meer diensten?

Diensten

“Het team van Engagement Media  is fantastisch. Ze hebben geholpen met de ontwikkeling van de strategie, namen de eerste maanden de regierol en zochten mensen bij de competenties die we als bedrijf nodig hadden. Een enorme profesionalisering dankzij hun aanpak.”

Paul van Rooy

Eigenaar Skygate

Laten we je contentmarketing een BOOST geven

Neem contact met mij op

Bel of App direct: 0650 871 600