Versterk je team

Wij kennen de beste mensen met vaardigheden en competenties die passen bij je digitale strategie.

Neem contact op

Versterk je team!

Werk met de beste gespecialiseerde mensen aan je contentmarketing strategie en implementatie

Contentmarketeers met digital en social skills

We kennen alle disciplines voor digitale marketing en helpen je aan de juiste mensen

Meer…

Werving en Selectie van de beste contentmarketeers

Snel in gesprek met de beste contentmarketeers die passen bij je strategie

Meer…

Digital skills, competenties & persoonlijkheid

We testen uitgebreid voor de beste ‘fit’ met het oog op de uitvoering van jouw strategie

Meer…

We helpen je contentstrategie vooruit door mensen met skills

We testen mensen op hun digitale vaardigheden. Zeg nou zelf, een auteur heeft immers andere vaardigheden nodig dan een grafisch ontwerper.

We stellen een profiel op van comptenties die jouw team nodig heeft om de strategie 100% uit te kunnen voeren. We toetsen kandidaten of jouw team op basis van die comptenties. Waar nodig helpen we met de ontwikkeling ervan.

Kandidaten voor een contentmarketingrol doen een persoonlijkheidstest. Daarmee sluiten we perfect aan wie er binnen jouw organisatiecultuur past en wie niet. Naast digitale vaardigheden en competenties moet iemand immers thuis voelen op zijn of haar werkplek.

New Marketing Leaders

Merken waarvoor wij werken

Antal de Waij Chief Content Officer

“Hahaha, er zijn bedrijven die denken dat ze geen uitgever zijn”

Antal de Waij – Chief Content Officer

Contact

Laten ons de béste mensen voor je vinden

Door je strategie te doorgronden zijn we in staat snel de juiste mensen met de juiste digitale skills te werven en te selecteren. 

“Het team van Engagement Media is geweldig in het vinden van de juiste kandaten. Door alle tests die ze doen weet je eigenlijk al dat je de juiste persoon op de juiste plaats gaat zetten.”

Nicole Hagen

Marketing Manager

Antal de Waij

Chief Content Officer
Contact
Antal de Waij Chief Content Officer

“Je klanten veranderen de regels van het spel”

Antal de Waij – Chief Content Officer

Contact

Versterk je team

D

Digitale skills

We toetsen via uitgebreide vragenlijst of mensen ervaring hebben met bijvoorbeeld een contentmanagement systeem, A/B testen en welke tools, e-mailmarketing, sociale media, ervaring met Google Analytics of Yoast bijvoorbeeld. Wie is het schaap met 5 poten?

Doe een proeftest

Competenties

Bij een rol in uw organisatie horen een aantal competenties. Naast digitale skills moeten contentmarketeers beschikken over een specifieke set van competenties. Denk daarbij aan analytisch, creatief, leiderschap, initiatiefrijk, klantgerichtheid, leervermogen en dergelijke.

Doe een proeftest

Persoonlijkheid

Wat maakt iemand uniek? Door het beantwoorden van vragen en stellingen krijgen we inzicht op de vijf belangrijkste persoonlijkheidskenmerken een overzicht samen. Hoe scoor jij op extraversie, emotionele volwassenheid, gewetensvolheid, vriendelijkheid en openheid?

Doe een proeftest

Deze contentmarketeers zijn als beste getest.

Roëlle de Bruin

“Engagement Media heeft voor mij de weg gebaand om aan de slag te gaan met contentmarketing bij de organisatie waar ik wilde werken. Ik was eerst gedetacheerd, maar nu ben ik in dienst!”

Rob Hendriks

Rob Hendriks

“Engagement Media ‘ademt’ als het ware content: niet voor niets noemen zij het ‘zuurstof voor je klanten’. Zij herkenden mijn kwaliteiten als tekstschrijver en kennis van zaken over de energietransitie en koppelde mij aan een opdrachtgever: Nu mag ik vanuit mijn vakgebied een bijdrage leveren aan de CO2-neutrale toekomst.”

Jetty van Kooij

Antal van Engagement Media weet feilloos de geschikte kandidaat te vinden. Via hem vond ik een opdracht die precies bij mij paste en aansloot op mijn expertise. Engagement Media is een prettige opdrachtgever die snel schakelt, meedenkt en flexibel is.