Het draait om teamwork

Niet iedereen heeft dezelfde skills. Er zijn nu eenmaal veel digitale specialismen. Wij kennen de beste contentmakers en mensen met digitale skills. Wij werven de juiste mensen die passen bij je strategie. Zoek je een starter, specialist of iemand met ervaring, wij leveren de juiste persoon. Tegelijkertijd helpen we jou team met trainingen binnen het digitale domein. Dát is teamwork.

Werving en selectie van mensen met digitale skills

Verrijk je team met mensen met digitale skills

We kennen alle Digitale disciplines en helpen je aan de juiste mensen

Werving en Selectie van de beste digitale mensen

Snel in gesprek met de beste digitals die passen bij je strategie

Digital skills, competenties & persoonlijkheid

We testen voor de beste ‘fit’ met het oog op de uitvoering van jouw strategie

Versterk je organisatie met mensen met digitale skills

We testen mensen op hun digitale vaardigheden. Zeg nou zelf, een auteur heeft immers andere vaardigheden nodig dan een grafisch ontwerper.

We stellen een profiel op van competenties die jouw team nodig heeft. We toetsen kandidaten of jouw team op basis van die competenties. Waar nodig trainen we mensen.

Kandidaten voor een rol in jouw organisatie doen een persoonlijkheidstest. Daarmee sluiten we nauw aan wie er binnen jouw organisatiecultuur past. Naast skills en competenties is het immers van belang dat iemand zich thuis voelt.

New Marketing Leaders

Merken waarvoor wij werken

Antal de Waij Chief Content Officer

“Hahaha, er zijn bedrijven die denken dat ze geen uitgever zijn”

Antal de Waij – Chief Engagement Officer

Laten ons de béste mensen voor je vinden

Door je strategie te doorgronden zijn we in staat snel de juiste mensen met de juiste digitale skills te werven en te selecteren.

“Het team van Engagement Media is geweldig in het vinden van de juiste kandaten. Door alle tests die ze doen weet je eigenlijk al dat je de juiste persoon op de juiste plaats gaat zetten.”

Nicole Hagen

Marketing Manager

Antal de Waij

Chief Engagement Officer
Antal de Waij Chief Content Officer

“Je klanten veranderen de regels van het spel”

Antal de Waij – Chief Content Officer

Versterk je team

Digitale skills

We toetsen via uitgebreide vragenlijst of mensen ervaring hebben met bijvoorbeeld een contentmanagement systeem, A/B testen en welke tools, e-mailmarketing, sociale media, ervaring met Google Analytics of Yoast bijvoorbeeld. Wie is het schaap met 5 poten?

Competenties

Bij een rol in uw organisatie horen een aantal competenties. Naast digitale skills moeten contentmarketeers beschikken over een specifieke set van competenties. Denk daarbij aan analytisch, creatief, leiderschap, initiatiefrijk, klantgerichtheid, leervermogen en dergelijke.

Persoonlijkheid

Wat maakt iemand uniek? Door het beantwoorden van vragen en stellingen krijgen we inzicht op de vijf belangrijkste persoonlijkheidskenmerken een overzicht samen. Hoe scoor jij op extraversie, emotionele volwassenheid, gewetensvolheid, vriendelijkheid en openheid?

Deze contentmarketeers zijn als beste getest.

Roëlle de Bruin

“Engagement Media heeft voor mij de weg gebaand om aan de slag te gaan met contentmarketing bij de organisatie waar ik wilde werken. Ik was eerst gedetacheerd, maar nu ben ik in dienst!”

Rob Hendriks

Rob Hendriks

“Engagement Media ‘ademt’ als het ware content: niet voor niets noemen zij het ‘zuurstof voor je klanten’. Zij herkenden mijn kwaliteiten als tekstschrijver en kennis van zaken over de energietransitie en koppelde mij aan een opdrachtgever: Nu mag ik vanuit mijn vakgebied een bijdrage leveren aan de CO2-neutrale toekomst.”

Jetty van Kooij

Antal van Engagement Media weet feilloos de geschikte kandidaat te vinden. Via hem vond ik een opdracht die precies bij mij paste en aansloot op mijn expertise. Engagement Media is een prettige opdrachtgever die snel schakelt, meedenkt en flexibel is.